.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

05 February 2010

HaPPy BiRthDay tO HaIzI IsKAnDar

Assalamualaikum....

Rasanya dah lama aku tak update blog aku ni.....sorry kerana terlalu bz agaknya...malas pun ada juga...untuk N3 kali ni just nak letak gambar² semasa majlis besday si haizi yang aku buat minggu lepas...

Pada 29.01.2010 genap lah umur si haizi 4 Tahun...dah besar dah anak bujang aku nih...nakal dia pun bertambah la jugak...majlis ni aku buat skali dengan si sepupu dia...yang sama bulan cuma beza 2 hari jer...iaitu 30.01.2010...alah si mamat tu...

Semoga si haizi dipanjangkan umur dimurahkan rezeki serta berjaya dalam hidup didunai mahupun di Akhirat nanti dan jadilah anak yang soleh...Amin...

Ni la dia si Haizi Iskandar
ni antara makanan utama tuk anak² semua...
ni la rupanya kek besday Haizi & Mamat
Rupa orang malu bila nak bergambar..lg sorang si haikal..adiknya haizi
upacara potong kek
si haikal sibuk nak juga potong kek
si Mamat
Doa tak tahlil pendek Oleh Pak mertua aku
Antara Ahli keluarga yg datang
Amin.....


upacara makan kek bermula...adik dan abang
limau cina haizi lahir kan masa tahun baru cina...hehee
air mata kucing....wowowo
menu laksa johor,spigeti,nasi impit dan rendang ayam,kari ayam
dan mcm² lagi tu....sedap dimakan wowowo
Majlis hari jadi unt si haizi juga bila dah balik kampung nanti masa cuti raya cina...makcik saudara dia orang janji nak buat...si haizi pun dah siap mintak kek lagi...

Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.