.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

21 March 2010

SaLaM UntUk SeMuA

Dah lama agaknya Aku tak update blog aku ni...entahlah sejak akhir-akhir ni mmg malas nk update blog bukak pun mmg tak der hati langsung....dek kerana terlalu bz dengan kerja kat opis punya hal pun yer jugak....

Aku sememang nyer bz nak siapkan projer untuk jabatan aku laksanakan...iaitu RNR.Untuk pengentahuan semua ni bukannya RNR mcm kat highway tu...tapi ni projek yang dah berapa tahun dah dijalankan mengikut step atau peringkat..dan ni peringkat yang kedua last kalau tak silap aku..

Apa maksud RNR tu ialah Recoordination N Repopulation,ni berkaitan dengan sistem untuk membuat pelan tanah mak ayah kita dan semua tanah yang ada kat malaysia ni ler..
Dan bila projek ni berjaya akan menambah cepatkan proses pemberi milikan pada tuan tanah..dan untuk memudahkan kerja-kerja pengukuran tanah dilapangan..serta banyak lagi faedahnya untuk semua..

Harap dah settle benda ni hujung bulan ni aku ada masa dan bertambah rajin untuk bukak blog aku ni selalu.Lagi pun sekarang ni orang opis aku duk sibuk layan facebook...tu yang tak der ati nak layan blog...

Walau apa pun aku tetap sayang akan blog aku yang tak seberapa nih..

Blog yang memang dah bersawang...



Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.