.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

21 May 2009

Aku boring giler.......



Malam ni aku sesangat la boring,dah lepas makan tengok tv tapi sumer citer tak best.Dah abis channel aku kalih,so aku pun buka la pc kat bilik ni.Apa lagi aku tulis la kat blok aku ni.So kepada sesiapa yang boring macam aku ni boleh la baca apa yang aku tulis entah apa ni.
sajer aku tengok balik gambar-gambara anak aku yang aku amik,masa diorang duk main kat luar
dengan geng-geng diorang,best juga tegok gelagat budak-budak ni..........macam-macam citer yang depa duk sembang dengan cara diorang la.

Ni gambara yang korang tengok anak aku ni.Nama dia Haikal Isyraf,kecik-kecik dah pandai nak merepit dah.Tu basikal anak jiran aku yang dia curik naik tu.Yang dia punya dia tak nak naik.Sibuk nak naik basikal besor abang dia,dah malas nak pening kepala aku nga wife aku beli satu lagi basikal tuk dia.
Tu pun sempena hari jadi dia pada hujung bulan 6 nanti la.Beruntung anak0anak zaman sekarang belum pun harijadi dah dapat hadiah dari mak ayah.

Yang ni ialah gambar anak aku yang pertama nama nye Haizi Iskandar,umur dah 3 tahun 5 bulan dah ni.dah pandai cakap dah pun kekadang tu buat anku nag wife aku naik pening nak menjawab apa yang dia tanya.Korang kalau yang dah ada anak macam aku ni tentu dah merasa la nak melayan kerenah dia orang ni.Sapa yang tak ada lagi tu cepat-cepat la........
Gambar ni masa kami makan kat restoran makanan segera kfc di Plaza Angsana.
Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.