.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

09 September 2010

LasT RamAdHAn

Salam buat semua teman,malam ni malam raya aku semangat nak update blog sekali upload gambar punya la lama satu pun tak siap2...terus potong aku punya mood ler..

Hari ni last ramadhan jadi sempena aku dan adik beradik semuanya ada jadi kita orang rancang berbuka puasa semua sekalinya jadi penuh la satu rumah...

Menu utama hari ni sup tulang,kerabu sarang.ikan siakap dan lain2 air saja dah ada 3 jenis kenyang sungguh wei...tapi sayang gambar aku tak dapat nak letak sekali...ceh potong stim berblog wooo...

Sekian leteran tuk hari ni,Salam Aidilfitri tuk semua Maaf Zahir Dan Batin...

Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.