.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

25 November 2009

KoNfiUs keR AkU yang Tak PAnDaI

SAlam n3 kali ni aku utara kan masaalah aku,ni sambil nak mintak diajar kalau aku yang tak tau..heheeh nak ajar biar lah ikhlas okey...

Masaalah aku yer lah...ada la sebelumni pun dah ada orang yg jadi followers aku...tapi bila aku nak followers blog diaorang balik tak tau la..coz bila klip kat gmbr dia orang tak der pulak link untuk ke blog dia...

Bukan apa pun yer la..aku sendiri pun faham kan..setiap blogger mengharapkan akan ramai blogger kat luar tu menjadi followers blog masing²...ker aku yang tak pandai..kalau ada sapa2 yang tau boleh la tlg ajarkan aku nie.........
Aku bukan apa takut nanti yang dah follow aku kata aku tak sudi nak follow blog dia orang lak..blog aku pun bukan nye canggih sangat pun..heheheh...biasa jer pun....
Dan pada sapa yang follow aku tu harap letak la...link blog korang supaya senang aku nk follow balik...
note:harap pada tuan punya blog yg baru follow aku tu..amik perhatian ok...
Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.