.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

26 November 2009

MAk RaYA KorbaN ni TAk DApaT BaliK

Salam untuk semua...n3 kali ni just nk ucapkan SElamat HAti RAya AidilAdha/Korban kepada semua....dan untuk mak aku juga kalau terbaca la...hehehee mana ada mak aku nak main tenet ni kan...
Apa pun aku tak dapat balik raya korban tahun ni...hehehe wah hal tahun lepas pun tak balik gak...mmg mula nya niat aku n wife nak balik tapi last last tak jadik balik lak...atas sebab² yg tak dapat dielakkan walaupun dapat ditepis hehehhe..
Almaklum lah kan..kg aku tu jauh nun di pantai timur dan aku lak sekarang duk kat jb takut nanti banjir ditengah jalan walaupun boleh lalu ikut tepi jalankan..........
Walau apa pun tu bukan alasan sebab aku tak balik....sebab utama yang aku tak jadi balik kita adik beradik yg duk kl tu ada yang tak dapat cuti jadi mungkin awal tahun baru dapat balik...cian mak aku dia wat korban 1 bahagian...tahun ni, nak wat kenduri tak jadi..la...
Apa pun kami tetap tebus balik nanti dengan wat kenduri kesyukuran bila kami semua balik nanti.......kenduri coz adik aku nak dapat baby da.........
LAst wish happy raYA KOrban day pada semua... apa punya ayat daaa..............

Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.