.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

30 December 2009

CANDID PHOTO CONTEST


Contest blog link:http://aku-halim.blogspot.com/2009/12/candid-photo-contest.html

Salam ni dah hujung² baru aku terasa nak join contest yang dianjur oleh saudara halim ni...menang atau kalah aku tak kira janji aku tyr......hehehehe,gambar yang aku pertaruhkan ni masa aku bawak anak² aku nga anak buah aku pegi mandi kat starhill kat jb...

Gambar ni isteri aku yang rakam ketika aku duk syok layan anak² dan anak buah aku kat dalam kolam....tu kan aku duk kat dalam kolam budak punya...tak caya ker...
Dah balik baru aku tgk phone dan gambar ni mcm best jer..ada harapan nak menang ker...

ni la hasil gambar candid kamera aku....tgh wat magic tu...

Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.