.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

22 December 2009

sI BuAh PiNaNG

Assalamualaikum...apa khabar kwn² sumer yerk...dah lama kiranya aku tak hupdet blog aku ni...malas nak hupdet tapi suka baca blog org..apa citer tu...

Sebenarnya aku 2 minggu lepas tak der la..g sukan yang jabatan aku buat kat UPM serdang....aku pg jerk tak main apa pun...heheheh.Wife aku yang main aku jaga anak pelik kan...


ni masa dia tengah cantik ni warna dia
ni bila dah kecut.....
Tak tau nak tulis pasal apa,abis aku nak citer la pasal pinang ni...ni aku nag wife aku kutip kat pejabat aku...byk ler jatuh dah musim dia berbuah...ada la 4-5 pokok...hari² lepas breakfast aku akan tengok kalau ada yg jatuh...sebelum naik opis kutip ler...
Jangan tak caya pinang ni aku wat bunga hiasan.....(tipu jer la...)pinag ni aku simpan sebab nak bagi nenek aku kat kampng makan nga sireh la....
Aku suka tengok warna dia yang oren tu....dan suker bau dia...walaupun ada yang kata busuk............
Nenek aku tiap kali aku balik dia mesti tanya ada ker pinang dari jb....walaupun aku nak balik ke kelantan...lama tu aku tetap simpan.......
Ada yang tak pernah tengok tengok la puas²....si buah pinang ni.


Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.