.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

22 July 2009

NuR KaSiH

Tak der apa yang aku nak tulis sebenarnya,,,saja jer tengah boring² aku saja jer tengok part drama nur kasih kat internet..dan aku tertarik dengan trailer drama ni so sama² la kita tengok.Drama ni memang best pun,walau pun kekadang aksi peluk² pelakon dia tu over sangat dan tak sesuai untuk budak² tengok kan...

So terpulang la......yang pasti aku akan mengikuti drama ni setiap minggu kalau tak der perkara yang lagi penting....





Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.