.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

08 July 2009

TgH duk BoriNG Aku eDIt la Gmbr

Assalamualaikum... ni koleksi gambar aku dan family semasa bercuti dulu.Tapi gambar² ni aku dah buat effect dah...cantik kan.......
Ni saja jer ni aku dah boring² ni jer lah yang aku duk buat...









So ni lah yang kita dapat dengan adanya internet,macam² ada dan macam² kita boleh buat....
Dan terima kasih kepada blog Aku Sape kerana sudi berkongsi ilmu.
Kepada teman² yang ingin buat macam aku ni klip jer web yang aku sediakan dibawah
Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.