.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

22 June 2009

SeLaMAt HaRi JaDi AnAkku



(semalam 21-06/2009 genap lah umur anakku Haikal Isyraf 2 tahun)


Assalamualaikum

Dalam pada aku sibuk duk buat sajak untuk hari bapa,aku terlupa yang birthday anak aku pun jatuh pada hari yang sama dengan hari bapa.Semalan 21/06/2009 genaplah umur Haikal Isyraf 2 tahun,wlaupun aku dan wife tak buat majlis untuk sambutan dia pun tapi kita orang keluar pergi makan² jer pada malamnya.Bukan tak nak buat tapi jadual agak cibuk sikit hehehe....

Dari pagi sampai ker tengahari kit aorang duk kemas rumah jer...basuh kereta.kemas depan rumah dan berkebun,,,isteri aku jer laa...yang berkebun tu...bukan tanam apa pun.dia tanam pokok² bunga jer.kat depan rumah tu.

(rajin kan isteri dan anakku berkebun)
(Ditanah yang tak seberapa ni lah kami hijaukan permandangan)

Tapi untuk hadiah si Haikal tu kita orang dah beli awal dulu dah...tahun ni dia dapat basikal baru....gambara basikal tu aku tak ambil la pulak nak add kat dalam ni....

Apa pun aku sebagai bapa nak mendoakan agar si haikal ni sihat selalu,dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta menjadi anak yang berjaya dalam hidup dan anak yang soleh kepada kedua ibu bapanya.

Macam semua yang dah tahu kan,kita sebagai ibu dan bapa semua mengharapkan kebahagian dan kejayaan pada anak kita kan.Sama lah juga dengan aku dan wife aku pun.....

Happy birthday 2 Haikal Isyraf.






Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.