.::My NuffNaNG::.

.::SalAM PerSAuDArAAn::.

.::WeLcOmE::.

.::PeNGiKUt SeTiA Ku::.

23 October 2009

bX-59cppW

salam..buat teman² blogger sekalian,kali ni saja jer kongsi diantara semua pernah tak terjadi bila nak buka blog tak boleh dan dia keluar error bX-59cppW tu...
memang cuak betul pastu dia siap ajar lagi cara nak settle problem tu..ingatkan blog saya dah korap dah...sedih woo kalau blog dah korap bukan senang nak dapat balik followers semua....
last sekali saya tak ikut pun step yang dia ajara tu...fikir baik jer wahhal dalam hati memang cuak gila abis la blog aku......
Bila try byk kali baru boleh bukak balik blog,tu pun g pakai pc member dah boleh baru try kat pc sendiri...heheheh
MUngkin ada yang pernah terjadi kot...dah ramai sangat orang layan blog ni..tu yang jem tu agaknya..
Post a Comment

.::My Starz::.

.::NuffNaNG::.